Om os

Om os

BP Gulvservice – din garanti for gode gulve

Hos BP Gulvservice har vi behandlet og lagt gulve for private, virksomheder, boligforeninger og institutioner i Aarhus, Skanderborg, Silkeborg og resten af Østjylland i mere end 25 år. Og vores mange kunder kender os på kvalitet, smukke og holdbare gulve samt grundig og fyldestgørende rådgivning.

Vi påtager os alle typer af opgaver, fra lægning eller behandling af et enkelt gulv til lægning af stærke erhvervsgulve på 10.000 kvadratmeter.

Fordi kvaliteten er vigtig

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, hverken i vores arbejde eller i vores valg af materialer. Det betyder fx, at vi primært lægger vinyl- og linoleumsgulve fra Garant og trægulve fra kendte danske leverandører som Junckers og Dinesen – og at vi vægter at bruge dansk træ, når det er muligt.

De lakker og olier, vi bruger, er af højeste kvalitet, og derudover vandbaserede og biologisk nedbrydelige – for din, miljøets og vores skyld.

Kontakt os for rådgivning eller tilbud

Vi står altid parat med rådgivning om vedligeholdelse af gulve eller med et uforpligtende tilbud, hvis du vil have os til at lægge et nyt gulv, reparere eller shine dit eksisterende gulv op. Brug gerne vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.